Nieuw in 2017! Het Verkeerscircuit en The London City Coaster!

Voor maar € 14,50 per persoon toegang tot alle attracties inclusief eten & drinken; onbeperkt koffie, thee, cappuccino, diverse soorten limonade, frites, sauzen, snacks, dagsoep, broodjes, fruit en diverse soorten waterijs! En dit jaar hebben wij twee nieuwe attracties!

Het Verkeerscircuit

Vanaf 14 april 2017 zijn wij weer geopend voor een nieuw spetterend seizoen, met dit jaar onze nieuwe attractie: Het VERKEERSCIRCUIT! Wie kent het Verkeerspark Assen niet van vroeger? Bij ons krijgt het beroemde verkeerscircuit een tweede leven. De originele trapauto’s keren terug in een nieuw modern jasje. Met de trapauto bij het tankstation stoppen, netjes parkeren, voorrang verlenen of invoegen het kan allemaal bij ons op het trapcircuit! Terwijl iedereen rond rijdt op het circuit worden er vanuit de verkeerstoren instructies gegeven. En om het nog completer te maken, is het mogelijk om je rijbewijs te halen!

The London City Coaster!

The London City Coaster is een echte familie achtbaan, voor jong en oud! Deze super snelle achtbaan zie jij al staan vanaf de parkeerplaats, de fel groen met paarse achtbaan is een echte ‘eyecatcher!’
Het hoogste punt van de achtbaan is ongeveer 14 meter, wat zorgt voor een fantastisch uitzicht over het park!

The Roller Coaster