Nieuw in 2017: Het verkeerscircuit!

Vanaf 14 april 2017 zijn wij weer geopend voor een nieuw spetterend seizoen, met dit jaar onze nieuwe attractie: Het verkeerscircuit. Wie ken het Verkeerspark Assen niet van vroeger? Bij ons krijgt het beroemde verkeerscircuit een tweede leven. De originele trapauto’s keren terug in een nieuw modern jasje. Met de trapauto bij het tankstation stoppen, netjes parkeren, voorrang verlenen of invoegen het kan allemaal bij ons op het trapcircuit! Terwijl iedereen rond rijdt op het circuit worden er vanuit de verkeerstoren instructies gegeven. En om het nog completer te maken, is het mogelijk om je rijbewijs te halen!

Kinderen raken niet uitgespeeld op de sensationele ‘Hara Kiri’, drie reusachtige waterglijbanen, waarbij je met een bootje naar beneden sjeest! Of wat dacht je van de ‘Super Nova’, hier waan jij je een surfer die meters hoge golven trotseert. En de ‘Flying heli’ vliegt twaalf meter hoog en geeft een schitterend uitzicht over het park. Ook de ‘Flying Swing’ is super cool. Je zweeft in een gondel, onder een gekleurde vlinder, hoog door de lucht. De draaimolen, het griezelige spookhuis, de botsauto’s, de achtbaan met ‘Spur de rups’ en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet overslaan. Het piratenschip met piratendorp, vulkaan eiland, de luchtkussens en alle andere klim- en klautertoestellen zorgen voor nog veel mee plezier, vermaak en vertier! Dit samen met het trapcircuit zorgt voor een onvergetelijk dag met een educatief karakter!

Een complete dag

Om de dag compleet te maken heeft attractiepark Duinen Zathe verschillende smikkelmenu’s waaruit gekozen kan worden. Deze worden geserveerd op het door u aan gegeven tijdstip. Er kan gegeten worden in het sfeervolle overdekte restaurant en ook buiten op het terras, met uitzicht over het park.  Meesters, juffen en alle andere begeleiders kunnen de hele dag onbeperkt koffie, cappuccino of thee nuttigen. En er is voor iedereen de gehele dag onbeperkt limonade!

Met een dagje Duinen Zathe zijn de kinderen tevreden, maar niet onbelangrijk de begeleiders ook!

Extraatje!

Wie wil nou niet zijn of haar rijbewijs al halen op de basisschool? Scholen kunnen het rijbewijs voor €1,00 per stuk aanschaffen, dit is maar liefst 50% korting op de reguliere prijs.

schoolreisje-met-de-klas-naar-duinenzathe

Prijzen

Entree leerlingen en begeleiders€ 8,00 p.p.
Rijbewijs voor schoolreizen€ 1,00 p.st.
Smikkelmenu*€ 3,50 p.p.
Smikkelmenu plus**€ 4,50 p.p
Pannenkoekmenu***€ 5,50 p.p.
Parkeren auto’s/bussenGratis

*frites mayo, pakje drinken en een ijsje
**frites mayo, pakje drinken, kroket of frikadel en een ijsje
***Pannenkoek, pakje drinken en een ijsje

Er is voor iedereen de gehele dag onbeperkt koffie, thee, cappuccino en limonade.

Weetjes!

  • Attractiepark Duinen Zathe is een stoer, overzichtelijk park voor alle kinderen van de basisschool.
  • Wij houden rekening met allergieën en diëten, geef dit tijdig door dan zorgen wij voor een alternatief.
  • Schoolreisjes zijn bij ons altijd van harte welkom, maar wij stellen het zeer op prijs als u vooraf reserveert.
  • Er is een leuke shop aanwezig waar de leerlingen een leuk souvenirtje kunnen kopen voor thuis.
  • Er is geen omroepsysteem aanwezig in het park.
  • Het park is toegankelijk voor minder valide, er is tevens een aangepast toilet aanwezig.
  • Op rustige dagen kunt u zelf een tijd afspreken bij het restaurant om gezamenlijk te eten, op andere dagen krijgt u deze tijd door bij de entreekassa bij binnenkomst.
  • Gelieve de schoolreis op de dag van aankomst contant of per pin te betalen, is dit niet mogelijk geef dit dan tijdig aan ons door.
Schoolreis reserveren