Organiseer uw familiedag bij attractiepark Duinen Zathe en heb een onvergetelijk dag!

Pannenkoekbuffet of warm-koud buffet!

Attractiepark Duinen Zathe heeft verschillende familiearrangementen die garant staan voor een gedenkwaardig familieuitje in Appelscha, Friesland. Samen met uw familie geniet u onbeperkt van alle attracties inclusief eten & drinken.

In ons sfeervolle restaurant verwelkomen wij u graag met koffie, thee en gebak. Waarna u de gehele dag gebruik kunt maken van alle attracties en het all-inclusive restaurant. Hier kunt u onbeperkt koffie, thee, cappuccino, diverse soorten limonade, frites, snacks, broodjes, dagsoep, fruit en  waterijs afhalen. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur kunt u genieten van een heerlijk pannenkoekbuffet of een warm- koudbuffet.

Het pannenkoekbuffet bestaat uit diverse pannenkoeken, naturel en met spek. Deze kunt u zelf beleggen en versieren met o.a. chocoladesaus, kersen, gebakken champignons, spekdobbels en ui, appelcompote of snoepmix. Tevens is er stroop, poedersuiker en geraspte kaas om de pannenkoek helemaal mee af te maken.

Ook het warm- koudbuffet heeft een diversiteit aan gerechten. Er is keuze uit twee heerlijke soepen met stokbrood en kruidenboter. Tevens zal er een rauwkost – en huzarensalade geserveerd worden. Het warme gedeelte bestaat uit nasi goreng, kip stroganoff, frites, gehaktballetjes in satésaus, warme groentes, en verschillende mini snacks.

Tijdens het pannenkoekbuffet en het warm- koudbuffet is frisdrank, bier en wijn inclusief. (tussen 15.00 uur- 17.00 uur)

familiedag-super-gezellig

Prijzen (inclusief all-inclusive entree)

Pannenkoekbuffet kinderen (3 t/m 11 jaar) € 28,00
Pannenkoekbuffet vanaf 12 jaar en ouder € 33,75
Koud- warmbuffet kinderen (3 t/m 11 jaar) € 31,50
Koud- warmbuffet vanaf 12 jaar en ouder € 39,75

Bovengenoemde arrangementen zijn te boeken vanaf 20 personen.

Koffie met gebak!

Voor families is het ook mogelijk om alleen gebak te reserveren bij binnenkomst, zonder verder arrangement. Wij zorgen er dan voor dat er gebak voor u klaar staat in de verkoophoek. U kunt dan zelf een plekje zoeken in het restaurant of op het terras. U kunt dan in de koffiecorner zelf koffie, thee, cappuccino of limonade voor een ieder halen. De kosten van het gebak zijn niet bij de entreeprijs inbegrepen, u betaald per gebakje € 2,75. Wanneer u met meer dan 10 personen bent, horen wij graag vooraf of u gebruik wil maken van onze gebakservice.

Meer informatie, vragen of reserveren?

Wilt u meer informatie ontvangen, heeft u vragen, andere wensen of wilt u reserveren neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch, 0516 – 430395